Bozzanova lanserar fransk utomhusdesign från “25 grader”

Pressmeddelande: 2011-05-18

Det franska företaget Polymobyl tillverkar skyltsystem till bland annat de franska alperna samt till en mängd företag och kommuner runt om i Europa. Nu har man lanserat en ny serie produkter vid namn ”25 degrés & Cie”. Reklambyrån Bozzanova AB är exklusiv återförsäljare av dessa produkter i Norden som marknadsförs under namnet ”25 grader”.

Marc Manchec, VD för Bozzanova AB:

- Vi sökte för några kunders räkning efter ett företag som kunde tillverka skyltsystem i snygg design och framför allt ett mycket hållbart system som tålde det tuffa klimatet i Sverige. Det visade sig vara svårt. Ingen svensk tillverkare kunde leverera konstruktioner med de krav vi hade. Då fann vi det franska företaget Polymobyl. De hade ett skyltsystem som passade oss perfekt och stor erfarenhet av skylttillverkning. Så inleddes samarbetet…

Nu har Polymobyl lanserat en ny produktserie i modern design. Det är utomhusmöbler och moduler som är tillverkade främst i aluminium. Bland sortimentet finns t.ex. paviljonger, vindskydd, pallar, bord och blomlådor. Det unika med produkterna är att de går att kombinera och konstruera i en rad olika färger, mönster och träimitationer. Grundsystemet är helt tillverkat i aluminium vilket gör att produkterna håller i väldigt många år.

- Produkterna i serien 25 grader är mycket flexibla. Man kan bygga samman modulerna efter yta och behov och de passar egentligen i alla utomhusmiljöer. Man kan få ett läckert träutseende som vid traditionellt träutförande men tillverkat i aluminium som håller betydligt längre och inte kräver något som helst underhållsarbete. Dessutom kan man som företag välja att få sin logotyp integrerad i systemet, säger Marc Manchec.

Läs mer på hemsidan www.25grader.se

 

För mer information kontakta:
Marc Manchec
Tel. 0521-186 20
marc@bozzanova.se