25-grader-cie

Om 25 grader

Det franska varumärket 25 degrés & Cie skapades av respekterade designers som med hjälp av 20 års erfarenhet tillverkat snygga, moderna och praktiska konstruktioner för utomhusmiljöer. I Sverige kallar vi varumärket för 25 grader.

25 grader består idag av en serie utemöbler och moduler som kan kombineras på många sätt och anpassas efter dina behov och din smak. Paviljonger, spaljéer, stolar och bord för att nämna några av våra produkter. Våra paviljonger är till exempel utmärkta att söka skydd eller vila under, en solig eller regnig dag på golfbanan.

Våra moduler går att anpassa efter alla miljöer och kan användas individuellt eller monteras ihop med andra produkter ur vårt sortiment. Varje möbel kan anpassas efter smak och tycke genom vårt breda sortiment av färger och material. Vi kan till exempel snyggt designa just dina möbler med din klubbs logotyp och klubbens färger. Be om en offert så löser vi resten!

Vid önskemål kan även ett team komma till ditt företag eller förening för att tillsammans designa en smart och snygg lösning för din utomhusmiljö.

Hela vårt sortiment är tillverkat i aluminium, vilket gör möblerna otroligt slitstarka och framförallt helt underhållsfria. Exklusiva och hållbara produkter är vårt signum.